Loading...
KAPCSOLAT

ELŐADÁS ISMERTETŐ SZERVEZŐKNEK

Több, mint 25 éve foglalkozom a spiritualitással, ehhez jöttek később a különféle önismereti, öngyógyító módszerek és a a pszichológia. (Minderről az Öngyógyító könyvemben írok bővebben.) Az ezredforduló nagyon sok szempontból új korszakot nyitott az emberiség fejlődésének útján. S mivel - holisztikusan szemlélve minden mindennel összefügg - ez a közös változás mindenre és mindenkire kihatással van, és persze mindennel össze is függ.A spirituális értelemben vett felébredés épp úgy egyénre szabott, mint a reggeli ébredésünk. Ébredezésünk folyamatában, pedig egyre több technika, és segítő módszer szolgálhat minket, hogy szabad emberként egyre közelebb jussunk isteni önvalónkhoz, és a harmóniához.
Több, mint 10 éve járom az országot különféle önismereti témájú előadásaimmal, amikre jellemző a spirituális megközelítés mellett a pszichológiai, illetve a sok-sok személyes tapasztalat, példa, fűszerezve nevettetéssel, időnként még dalra is fakadok. (Néha úgy hívom a saját műfajomat, hogy "spirituális stand up comedy.) Az előadásaim másfél órásak (nyilván lehet rövidebb is, de én ezt szeretem leginkább), utána lehet kérdéseket föltenni, majd a könyveimet dedikálom.

 • Előadások, felkérések:
  Kuchta Annamária,
  Telefon: 06-30/560-36-06
  H.-P.: 10.00-16.00
 • Kuchta Annamária: info@somamamagesa.hu
 • Egyéni konzultációt nem tudok vállalni! Szívesen látlak benneteket valamelyik kurzusomon, táborban, vagy az előadásokon.
  Keressetek minket bizalommal!

KÜLDJÖN ÜZENETET (NEM SZEMÉLYES LEVÉL SOMÁNAK)